Værdileveringer

Alle forsendelser er vigtige, uanset værdi. Hos Step Transport er vi aldrig bange for at bære ansvaret – og slet ikke når du skal have fragtet uerstattelige, kostbare genstande. Værdileveringer kræver ekstraordinær sikkerhed og faste procedurer – det er vores speciale. Om det er kunst, smykker, antikviteter eller noget fjerde, sørger vi for, at forsendelsen kommer hurtigt og sikkert frem, uden svinkeærinder. Vores chauffører bag rattet er ikke hvem som helst, men udelukkende specialuddannede fragtmænd. De ved, hvad de har med at gøre. De henter godset på den aftalte adresse og forsegler bilen inden afgang. Selv når transporten forlader matriklen og forsvinder ud af syne, har vi styr på den. Vores biler er GPS-overvåget på hele turen. Vi kan til hver en tid fortælle, præcist på hvilken vej den kører. Når værdileveringen er fremme, bliver du ringet op og modtager en såkaldt POD (Proof of delivery) på e-mail.

Hos Step Transport skal værdileveringer ikke give anledning til bekymringer, men derimod ro i maven. Derfor gør vi alt for, at vejen fra A til B er så sikker som overhovedet muligt.

Har du spørgsmål til værdileveringer? Du er altid velkommen til at skrive til booking@steptransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 50 24 50 50.

Tilbage

Ring +45 50245050

Vi tilbyder også flytteopgaver

Lidt fra hverdagen

SoMe

Klar til at sende?

Trustpilot
+50 biler – tør/frost-/køl-/varmekapacitet- 24/7-hubs i Storkøbenhavn, Århus & Kolding- Partner i integreret europæisk kurer/distributions netværk- Moderne lager faciliteter i Storkøbenhavn & Kolding- Fordelsprogram med luftfragtstransportør med verdensomspændende netværk- Eget landsdækkende distributions & kurer netværk- Daglige linehauls på tværs af landet- Dedikeret 24/7 operationscenter for storkunder- Inhouse transport & logistik spidskompetencer fra luftfragt, shipping & Road-