Pharma

Hos Step Transport har vi stor erfaring med transport af pharma. Medicin, lægemidler og kliniske prøver kan være livsvigtige, så selvfølgelig skal de frem i perfekt stand. Mange betror os den særlige opgave at transportere pharma-produkter. Det er en tillid, vi er stolte af. Vi ved, at transport af pharma kræver særlig håndtering, stor forsigtighed og præcis temperaturregulering.

Først efter en klinisk rengøring og desinficering er vores biler klar til at blive læsset med pharma-produkter. Temperaturen i lastrummene er fuldt regulerbar (mellem -25 og +25 grader) og justeres, alt efter hvilke produkter vi kører med. Det aftalte forløb skal følges til punkt og prikke, og alt skal ske uden fejl – lige fra det øjeblik vi afhenter pharma-produkterne, til vi ankommer på modtagerens adresse. Men også efter. Vores chauffører har hovedet med sig. De åbner hverken lågen til lastrummet eller stiller medicinen, før en person på adressen er klar til at tage imod. Pharma-produkterne kan være transporteret nok så korrekt, men hvis varerne blot stilles et tilfældigt sted, kan lasten tage skade. Med os bag rattet kan du være sikker på, at vi tager ansvar gennem hele transportforløbet.

Har du spørgsmål til transport af pharma? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til booking@steptransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 50 24 50 50.

Tilbage

Ring +45 50245050

Vi tilbyder også temperaturkørsel

Lidt fra hverdagen

SoMe

Klar til at sende?

Trustpilot
+50 biler – tør/frost-/køl-/varmekapacitet- 24/7-hubs i Storkøbenhavn, Århus & Kolding- Partner i integreret europæisk kurer/distributions netværk- Moderne lager faciliteter i Storkøbenhavn & Kolding- Fordelsprogram med luftfragtstransportør med verdensomspændende netværk- Eget landsdækkende distributions & kurer netværk- Daglige linehauls på tværs af landet- Dedikeret 24/7 operationscenter for storkunder- Inhouse transport & logistik spidskompetencer fra luftfragt, shipping & Road-