Montering

Få hjælp til at montere toiletter og håndvaske, samle senge, garderobeskabe eller installere hvidevarer og andre tekniske produkter. Hos Step Transport er vi nemlig foruden transport også specialiserede i montering af enhver art. Alle vores chauffører er fagkyndige og har hænderne skruet godt på. Vi vælger altid den af vores chauffører, der er ekspert i lige netop det produkt, du skal have monteret eller installeret. Så er du ikke selv en ørn med værktøj i hænderne, kan du droppe monteringsvejledningen med hjælp fra os.

Når alt er monteret og klar til brug, tager vores chauffører gerne papkasser, flamingo og andet indpakningsmateriale med og afskaffer det på ansvarlig vis. Vi hjælper både virksomheder og private med montering. Ingen opgaver er for små, store eller for komplicerede. Vi forlader dig ikke, før løsningen er fundet, og det hele virker, som det skal.

Har du spørgsmål til montering eller installation? Du må naturligvis altid skrive til booking@steptransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 50 24 50 50.

Tilbage

Ring +45 50245050

Vi tilbyder også lageropbevaring

Lidt fra hverdagen

SoMe

Klar til at sende?

Trustpilot
+50 biler – tør/frost-/køl-/varmekapacitet- 24/7-hubs i Storkøbenhavn, Århus & Kolding- Partner i integreret europæisk kurer/distributions netværk- Moderne lager faciliteter i Storkøbenhavn & Kolding- Fordelsprogram med luftfragtstransportør med verdensomspændende netværk- Eget landsdækkende distributions & kurer netværk- Daglige linehauls på tværs af landet- Dedikeret 24/7 operationscenter for storkunder- Inhouse transport & logistik spidskompetencer fra luftfragt, shipping & Road-