Luftfragt

Skal en vare fragtes tværs over landet hurtigst muligt, kan den bedste transportløsning være at skyde genvej over skyerne. Hos Step Transport kender vi alt til “hastere” og forstår, at det sommetider kun kan gå for langsomt. Står du i en presset situationen, så tag fat i os. Vi sætter himmel og jord i bevægelse for at få din forsendelse på vingerne. Hvor end din sending skal hen, arrangerer vi hurtigt flyfragten for dig. Til et sted i Danmark, Europa – ja, faktisk til en hvilken som helst destination på kloden. Og det er uanset, om du skal have leveret pakker eller tungere gods. Vi får din forsendelse afsted, så den når sit bestemmelsessted på rekordtid og i perfekt stand.

Priserne på luftfragt gennem Step Transport er helt nede på jorden. Vi har nemlig nogle af markedets bedste rabataftaler hos de flyselskaber, vi samarbejder med. Og det kommer selvfølgelig altid dig som kunde til gode, også når tiden er knap.

Har du spørgsmål til luftfragt, eller ønsker du at at vende en konkret forsendelsesopgave? Du er altid velkommen til at skrive til booking@steptransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 50 24 50 50.

Tilbage

Ring +45 50245050

Vi tilbyder også værdileveringer

Lidt fra hverdagen

SoMe

Klar til at sende?

Trustpilot
+50 biler – tør/frost-/køl-/varmekapacitet- 24/7-hubs i Storkøbenhavn, Århus & Kolding- Partner i integreret europæisk kurer/distributions netværk- Moderne lager faciliteter i Storkøbenhavn & Kolding- Fordelsprogram med luftfragtstransportør med verdensomspændende netværk- Eget landsdækkende distributions & kurer netværk- Daglige linehauls på tværs af landet- Dedikeret 24/7 operationscenter for storkunder- Inhouse transport & logistik spidskompetencer fra luftfragt, shipping & Road-