Flytteopgaver

Der kan være langt op til fjerde sal, ja, selv første eller anden. Ikke mindst hvis du skal bære tunge ting som senge, sofaer, spiseborde eller kontormøbler. Lad Step Transport tage fat, når du mangler hjælp til at flytte. Hos os får du alt i ét: flyttebil, transport og hjælp til at bære. Vores folk klarer flytteopgaver i både Danmark og udlandet. Vi har stor erfaring i rollen som flyttemand og passer selvfølgelig godt på dine ting og undgår at skramme opgang, døre og karme. Om du er et firma, der skal rykke fra et kontor til et andet, eller en privat, der skal flytte i ny bolig, er vi ikke længere væk end en opringning. Vi er klar med flyttehjælp alle ugens dage fra klokken 08.00 – 21.00.

Da vi hos Step Transport kan meget mere end at hjælpe vores kunder med at flytte, kan du også få os til at stå for ​montering og installation​. Vi kan uden problemer lave en kombination, hvor vi først hjælper dig med at flytte for bagefter at samle din seng og tilslutte din vaskemaskine med videre. Og skal du have opbevaret et par ting, har vi også ​lagerfaciliteter​ i både Ballerup og Kolding. Det vigtigste er, at dine udfordringer bliver løst. Det er det, vi er her for.

Har du spørgsmål til flytteopgaver? Du er altid hjertens velkommen til at skrive til booking@steptransport.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 50 24 50 50.

Tilbage

Ring +45 50245050

Vi tilbyder også pakke B2B/B2C leveringer

Lidt fra hverdagen

SoMe

Klar til at sende?

Trustpilot
+50 biler – tør/frost-/køl-/varmekapacitet- 24/7-hubs i Storkøbenhavn, Århus & Kolding- Partner i integreret europæisk kurer/distributions netværk- Moderne lager faciliteter i Storkøbenhavn & Kolding- Fordelsprogram med luftfragtstransportør med verdensomspændende netværk- Eget landsdækkende distributions & kurer netværk- Daglige linehauls på tværs af landet- Dedikeret 24/7 operationscenter for storkunder- Inhouse transport & logistik spidskompetencer fra luftfragt, shipping & Road-